Ziņas

February 14, 2024

CDL galvenās divas kvalifikācijas spēles un Rostermania atjauninājumi

Aija Zariņa
WriterAija ZariņaWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pēc neliela pārtraukuma pēc Major One, nākamais Call of Duty League tiešsaistes kvalifikācijas posms ir paredzēts Major Two.

CDL galvenās divas kvalifikācijas spēles un Rostermania atjauninājumi

Rostermānija

CDL Rostermania startēja 2024. gada sākumā, kad vairākas komandas sajauca savus sastāvus pēc neveiksmīgiem sezonas sākumiem. Bostona savu skatītāju priekšā neuzvarēja nevienu karti, tāpēc Breach atbildēja, atmetot Asim Capsidal. Arī Losandželosas zagļi veica izmaiņas, nomainot Cammy un JoeDecieves pret Nestiju un Krempu.

Vegas paziņoja, ka Stendijs vairs nav leģiona daļa, un Sietla pārcēlās no iLLeY, kas aizvadīja iespaidīgas pirmās spēles.

Līgas izmaiņas

Pārtraukumā arī pati līga piedzīvoja dažas izmaiņas. Major Two Qualifier spēlēm ir jauni Hardpoint pakalni un nārstoņi, un Rio aizstāja Skidrow Search and Destroy un Terminal Hardpoint.

Galvenās divas kvalifikācijas spēles

Šis ir pirmais divu galveno divu kvalifikācijas spēļu saraksts 2024. gada CDL sezonai:

  • Piektdiena, 16. febr
    • Toronto Ultra pret Maiami Heretics: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • Ņujorkas Subliners pret Karolīnas Royal Ravens: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
  • Sestdiena, 17. febr
    • Carolina Royal Ravens pret Bostonas pārkāpums: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • Miami Heretics pret Atlanta FaZe: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
    • Seattle Surge vs. New York Subliners: 15:00 PST, 18:00 EST, 23:00 GMT
  • Svētdiena, 18. febr
About the author
Aija Zariņa
Aija Zariņa
About

Aija Zariņa, lepna latviete ar izpratni par tehnoloģijām un spēlēm, ir kļuvusi par neaizstājamu eksperti tiešsaistes kazino lokalizācijas jomā. Apvienojot mīlestību pret savu dzimteni ar dinamisko digitālo spēļu pasauli, viņa ir tilts starp tradicionālo Latviju un mūsdienīgu tiešsaistes kazino pasauli.

Background (in Latvian): Dzimusi gleznainajā Cēsu pilsētā, Aija izaugusi Latvijas bagātīgās vēsturē un tradīcijās. Viņas sajūsma par tehnoloģiju un kultūru krustpunktu noveda pie Digitālā medija studijām Rīgā. Iepazīstoties ar plašo tiešsaistes spēļu pasauli, viņa saskatīja nišu kaz

Send email
More posts by Aija Zariņa

Jaunākās ziņas

Raging Bolt: Jaunais Pokémon karalis VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: Jaunais Pokémon karalis VGC metagame

Ziņas